A1 (Acrylic One) Sealer PLUS Satin

A1 (Acrylic One) Sealer PLUS Satin
€ 11,89 Inclusief BTW

acrylic one coating zijdemat

8641
Maat


Voorraad van onze winkels:

Acrylic One Sealer Satin (Satijn) is een watergedragen coating om het product te beschermen tegen vocht en om het product weersbestendig te maken. Op basis van TNO testen heeft Acrylic One, indien voorzien van correct aangebrachte Sealer een verwachte levensduur van ongeveer 30 jaar.

 

Acrylic One Sealer is een geconcentreerde oplossing van acrylpolymeren in water. Voor het gebruik dient aan Acrylic One Sealer 20% water te worden toegevoegd om deze te verdunnen. Het te sealen oppervlak dient vrij te zijn van was, olie, vuil of stof. Aanbrengen met behulp van kwast, roller, vegend met een zachte doek, of door middel van spuiten.

 

Acrylic One Sealer mag in 1 of meerdere lagen worden aangebracht om de beschermende eigenschappen te verbeteren. Afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid kan na 45 minuten opnieuw een laag worden aangebracht. Bij het aanbrengen met een zachte doek geeft 1 laag Acrylic One Sealer een zijdemat effect. Indien meerdere lagen worden aangebracht zal een meerglanzend effect worden bereikt.

 

De voordelen zijn: 1 component, oplosmiddelvrij, op waterbasis, sneldrogend, eenvoudig toe te passen, goede UV bestendigheid, uitstekende hechting, bescherming tegen opname van vuil en goede bescherming tegen vocht.

 

Verpakking: 250 gr en 1 kg.

 

Nieuw:

A1 Sealer PLUS is een watergedragen coating om A1 te beschermen tegen weersinvloeden zoals UV en vocht. A1 Sealer PLUS is een geconcentreerde oplossing van hoogwaardige acrylaten in water. De A1 Sealer PLUS is een zogenaamde ademende coating. Het te sealen oppervlak dient vrij te zijn van was, olie, vuil of stof. Aanbrengen met behulp van kwast, roller, vegend met een zachte doek, of door middel van spuiten.

Indien de A1 Sealer PLUS wordt aangebracht met de kwast, adviseren we om 30% water toe te voegen. Na het aanbrengen van de A1 Sealer PLUS met de kwast dient de A1 Sealer PLUS, op het moment dat deze nog vochtig is, te worden ingewreven met een droge doek. Breng op deze wijze maximaal 3 lagen A1 Sealer PLUS aan op het A1 object. Deze lagen kunnen met een korte droogperiode van enkele minuten achter elkaar worden aangebracht. Het verbruik van de A1 Sealer PLUS per kg aangebracht met de kwast is 8 tot 10 m2.

Bij het verspuiten van de A1 Sealer PLUS adviseren wij om tot 50% water toe te voegen. Hierbij is het door de verneveling van de A1 Sealer PLUS niet nodig om na te boenen. Het verbruik bij verspuiten van de A1 Sealer PLUS per kg is 10 tot 12 m2. 

 

Voorkom dat er een te dikke laag A1 Sealer PLUS wordt aangebracht aangezien dit het A1 object zal afsluiten.

Wij adviseren om het behandelde oppervlak ieder jaar te inspecteren en indien nodig iedere 6 jaar opnieuw met A1 Sealer PLUS te behandelen. Hierdoor ontstaat er een verwachte levensduur van het A1 object van 50 jaar.

 

Verpakking: 250 gr en 1 kg.

Opslag
Koel
droog
vorstvrij en uit direct zonlicht bewaren
Verwerkingstemperatuur
Minimale verwerkingstemperatuur 10°C
Verbruik
Circa 100 gram per m² per laag
Overschilderbaar
Afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid kan na 45 minuten opnieuw een laag worden aangebracht
YouTube code
RxJpx1PrhlE
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.